Educație

Minivacanţa de Paşte la Gălăciuc

Mihai Boicu
15 mar 2013 2604 vizualizări
Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Vrancea oferă pentru cei interesaţi posibilitatea petrecerii unei minivacanţe de Paşte în tabăra de la Gălăciuc.

Preţul unei zile de tabară este de 35 de lei de persoană pe zi, iar la trei nopţi de cazare se mai oferă încă o noapte gratis. „Centrul dispune de un complex alimentar renovat în anul 2008 cu sală de mese modernă de 180 locuri/serie, bucătorie modern utilată, club unde se pot desfăşura activităţi cultural – educative, terasă, teren de volei, handbal, scenă în aer liber pentru spectacole, loc de joacă pentru copii”, se arată într-un comunicat de presă al DJTS. Cei care se cazează la Gălăciuc au posibilitatea să viziteze rezervaţia naturală Chelile Tişiţei, Cascada Putnei, Păstrăvăria Lepşa, Casa memorială Moş Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti sau Staţia Seismologică Vrancioaia, după cum se arată în prezentarea celor de la DJTS. Pentru cei interesaţi, rezervările se pot face la sediul Direcţiei din Focşani. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.