Educație

Info-educaţie: Uniristă calificată la un concurs internaţional

Ziarul de Vrancea
15 mar 2013 1684 vizualizări
Eleva Alexandra Robu, clasa a XI-a la Colegiul Naţional Unirea din Focşani, profil ştiinţele naturii, s-a calificat la faza internaţională a Concursului de Neuroştiinţe Brain Bee ce se va desfăşura în acest an la Viena, în luna septembrie, simultan cu organizarea Congresului Internaţional de Neurologie.

„Performanţa din acest an, obţinută la etapa naţională ce s-a desfăşurat la Brăila (pe14 martie, sub coordonarea prof. dr. Cristian Gurzu), demonstrează pasiunea elevilor unirişti pentru biologie şi dorinţa lor de performanţă”, transmite conducerea CNU. Anul trecut Flavius Bratu, tot unirist, în prezent în clasa a XII-a, a reprezentat Romania la concursul internaţional ce a avut loc în Cape Town, Africa de Sud. Ambii elevi sunt pregătiţi de profesoara Corina Ciucu. (M. V.)

Elevii stau acasă luni, profesorii lucrează   
 

Cei mai mulţi elevi vranceni vor sta acasă luni, 18 martie 2013, întrucat în unităţile de învăţămant din judeţ sunt programate cercurile pedagogice ale semestrul al II-lea al acestui an şcolar. Acestea se desfăşoară în diferite şcoli, pe discipline, avant teme diferite, în această zi mergand la şcoală numai elevii şi preşcolarii unităţilor în care sunt programate cercurile pedagogice. Planificarea acestora, precum şi arondările, cat şi temele abordate sunt cuprinse într-un ghid de planificare a cercurilor pedagogice postat pe site-ul IŞJ: http://isjvn.vn.edu.ro/comunicare/comunicate_presa.php. (M. V.)

 

VEZI ATASAMENTUL


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
m.a., acum 4052 zile, 1 ora, 7 minute, 10 secunde
f. tare...din nou cnu...felicitari
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.