Educație

Paulina Roşcan, reconfirmată în fruntea FEN Vrancea

Ziarul de Vrancea
10 mar 2013 3734 vizualizări
Din Biroul Executiv fac parte mai mulţi profesori cunoscuţi, între care şi Enache Pătraşcu de la Colegiul Unirea, care este şi consilier local PSD Paulina Roşcan, secretara şefă de la Liceul Pedagogic, a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte al Sindicatului din Învăţămantul Preuniversitar FEN Vrancea în cadrul alegerilor care au avut loc sambătă, la Hotelul Vrancea

Paulina Roşcan are în faţă un mandat de 5 ani în care îşi doreşte să întărească numeric organizaţia, să aibă o colaborare mai bună cu autorităţile şi cu IŞJ Vrancea, dar şi să construiască o imagine pozitivă a organizaţiei şi a cadrelor didcatice.  “Am înfiinţat această organizaţie în septembrie 2008 împreună cu 15 membrii şi am ajuns la o mie în prezent. Au fost şi realizări dar şi drepturi pe care le-am pierdut şi pe care ne dorim să le recaştigăm. Ne propunem o colaborare mai bună cu autorităţile locale, colaborare care prinde contur prin creionarea ghidului de conduită pentru elevi. Nu sunt de acord cu parteneriatele între părinţi şi şcoală pentru că s-a mai încercat şi au rămas închise într-un sertar. Eu nu accept să transformăm cadrele didactice în paznici sau portari pentru că au terminat o facultate şi trebuie să facă educaţie. Vrem un învăţămant de calitate, iar cadrele didatice să revină la statutul lor”, ne-a declarat Paulina Roşcan. Aceasta s-a bucurat, în conferinţa de realegere în fruntea organizaţiei vrancene a FEN, de prezenţa preşedintelui Federaţiei Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret” (formată în urma fuziunii dintre FEN şi FSI „Spiru Haret“), Marius Ovidiu Nistor, care s-a declarat mulţumit de activitatea de pană acum a liderului de sindicat din Vrancea. Noul Birou Executiv al SIP – FENB Vrancea este format din Paulina Roşcan – preşedinte, Corina Giurcă - secretar general, Ionela Batog, Enache Pătraşcu, Ştefan Chipăilă (fostul inspector de geografie), Sorina Dragomir şi Lenuţa Dima. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
ANca, acum 3084 zile, 9 ore, 8 minute, 6 secunde
Ce cinste???? Daca ati sti ce ne fac noua astia ai lui Marius Nistor... N-o sa va mai vedeti voi banii! Nu exista un sindicat care sa incalce legile mai mult decat astia. Fac front comun cu ISJ-urile, citeste integral
Anamaria, acum 4056 zile, 14 ore, 13 minute, 55 secunde
Cinste Paulinei Roscan ca a reusit sa se afilieze Federatiei Spiru Haret condusa de Marius Nistor. Federatie care apara cu adevarat interesele invatamantului.Felicitari!!!!!!!!!!!!
ILIE STAN , acum 4056 zile, 14 ore, 23 minute, 51 secunde
Carcotasii pot spune ce vor,dar Roscan Paulina chiar apara membrii de sindicat si este legista. Felicitari Doamna Roscan!
ha ha ha, acum 4057 zile, 10 ore, 25 minute, 46 secunde
Johan, ai fost prea subtil.
Constantin Cristina, acum 4057 zile, 15 ore, 58 minute, 28 secunde
Nici nu se putea analiza mai bine. Felicitari cui a scris.
Johan, acum 4058 zile, 2 ore, 2 minute, 44 secunde
Faptul ca din Biroul Executiv fac parte oameni de calitate spune mult. La fel de mult spune si faptul ca-s coordonati de un vid, deopotriva moral si existential. La romani insa, e la moda.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.