Educație

Info-Educaţie: Un vrancean, responsabil online al CNE

Ziarul de Vrancea
8 mar 2013 6125 vizualizări
Uniristul Mădălin Blidaru a fost reconfirmat ca responsabil online în cadrul biroului de presă al Consiliului Naţional al Elevilor, obţinand cel mai mare punctaj, după cum anunţă CJE Vrancea pe site-ul propriu

Acesta este al doilean an în care funcţionează biroul de presă al Consiliul Naţional al Elevilor, structură ce se află sub coordonarea unui alt vrancean: cuzistul Cristian Gîrneaţă, secretarul Departamentului de Educaţie şi Comunicare al CNE. Anul acesta au fost 36 de liceeni care au aplicat prin intermediul platformei Wedu.ro, evaluarea fiind realizată de cinci persoane, printre care s-a aflat şi Cristian Gîrbneaţă. Mădălin Blidaru  îl are ca ajutor pe sibianul Alexandru Doda. (M. V.)

Ambasada SUA scoate invitaţiile la concurs

Ambasada SUA la Bucureşti îi provoacă pe liceeni la o întrecere pentru realizarea invitaţiei la recepţia pe care o va găzdui în onoarea zilei de 4 Iulie, cand se serbează Ziua Independenţei Americii. Concursul de desen, pictură şi grafică, avand ca temă “Red, White and Blue”, se adresează elevilor claselor IX - XII. Profesorii de specialitate din cadrul fiecărei şcoli care doreşte să participe, trebuie să selecteze trei lucrări pe care le vor trimite în original la ambasadă (pe adresa Ambasada Statelor Unite ale Americii, B-dul Dr. Liviu Librescu nr 4-6, cod 015118, Bucureşti, în atenţia Ioanei Damian) pană cel tarziu 7 aprilie 2013 data poştei. Lucrările acceptate în concurs pot fi pictură, desen, grafică (exclus lucrări digitale ). Caştigătorul concursului va fi invitat să participe la recepţia din 4 Iulie organizată de Ambasada SUA, împreună cu un adult dacă este minor. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.