Educație

Fost miliţian, acuzat de omor, prins la Panciu şi eliberat la Constanţa

Dan Chiriac
25 feb 2013 1406 vizualizări
Fostul om al legii este acuzat că a omorat în bătaie un tanăr de 31 de ani pe care l-a abandonat pe un camp din judeţul Constanţa

La sfarşitul lunii ianuarie 2013, poliţiştii din oraşul Panciu au reuşit să dea de urma unui bărbat acuzat de comiterea infracţiunii de omor. Fostul poliţist, Nicu Marcoglu, a fost reţinut de oamenii legii în Vrancea, unde încerca să se ascundă, şi transportat sub escortă în arestul poliţiei constănţene. Aici, Marcoglu a fost audiat şi reţinut pe bază de ordonanţă de urgenţă. Magistraţii constănţeni au cerut arestarea sa preventivă pentru 29 de zile. După ce Tribunalul Constanţa a admis cererea, suspectul a fost eliberat după o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Constanţa. Nicu Marcoglu a fost arestat pe 21 ianuarie, el fiind găsit în Vrancea, după mai bine de şase luni de căutări. Anchetatorii susţin că Marcoglu este autorul unei crime comise în vara anului trecut. Potrivit anchetatorilor pe 4 iulie, pe un câmp între localităţile Medgidia şi Satu Nou, a fost găsit un cadavru în putrefacţie. Victima era Florin Junghi, de 31 de ani, de loc din localitatea Mircea Vodă. În urma necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă, victima decedand în urma unei bătăi cu pumnii şi picioarele.  Procurorii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind Nicu Marcoglu, de 60 de ani, ex-poliţist înainte de Revoluţie în Miliţia din judeţul Constanţa. Acesta a negat cu vehemenţă acuzaţiile, chiar dacă a picat şi testul cu detectorul de minciuni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.