Educație

Un american da lectii gratuite de engleza la Biblioteca

Iulia Crețu
16 sep 2006 1059 vizualizări
Eric Bleich va conduce Clubul de engleza din octombrie, de la ora 18.30, in fiecare luni, la Sectia pentru Copii si Tineret

Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" Focsani propune publicului larg lectii de limba engleza oferite gratuit de voluntarul american al Corpului Pacii la institutia locala, Eric Bleich. Acesta a venit la sfirsitul verii in Focsani si isi va petrece urmatorii doi ani desfasurind si participind la proiecte si programe cultural- educationale in parteneriat cu Biblioteca Judeteana. Dupa ce in august a participat la "Biblioteca de vacanta", Eric Bleich si-a propus ca din octombrie sa predea cursuri de engleza tuturor celor care vor sa-si aprofundeze cunostintele in limba lui Shakespeare. Astfel, persoanele care au peste 18 ani si doresc sa-si petreaca in mod constructiv timpul liber sint asteptate la toate sediile bibliotecii pentru a se inscrie la Clubul de engleza. Cursurile vor debuta pe 2 octombrie si se vor desfasura la Sectia pentru Copii. "Scopul acestui club este de a oferi posibilitatea celor doritori de a-si exersa si imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza intr- un cadru relaxat. Clubul se adreseaza persoanelor cu virste peste 18 ani, aflate la orice nivel de limba engleza. Intilnirile vor avea loc lunea, incepind cu data de 2 octombrie, ora 18.30, la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Vrancea, vizavi de parcul Balcescu, si vor fi gratuite. La prima intilnire se vor face introducerile si se va discuta pe baza asteptarilor si dorintelor viitorilor membri in ceea ce priveste participarea la acest club.

Intentia organizatorilor este de a adapta programul si structura clubului la nevoile membrilor", se arata intr-un comunicat de presa al Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu". Cei interesati de propunerea bibliotecii se pot inscrie la lectiile de engleza gratuite la numerele de telefon: 214.562 - Sediul central, 626.646 - Sectia pentru Copii sau la 209.313 - Filiala SUD. Relatii suplimentare puteti afla la numarul de telefon 214.562.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.