Educație

Info-Educaţie: Colegiul Economic, premiul I la un targ al firmelor de exerciţiu

Ziarul de Vrancea
24 feb 2013 2453 vizualizări
Elevii Colegiului Economic ”Mihail Kogălniceanu” Focşani au participat vineri, 22 februarie, la targul firmelor de exeganizat de Liceul Economic “C. Kiriţescu” Bucureşti, unde au obţinut premiul I la secţiunea “Cea mai bună prezentare a firmei de exerciţiu”.

La competiţie au participat 88 de firme ale elevilor economişti din ţară. Elevii premiaţi sunt Elena Puiu, Cătălina Marcu, Valentin Lăţcan, Florin Pintilie, Dragoş Anghelache, Mirel Chirtoc, Mirela Mihăilă, Andreea Geru, Andrei Beşleagă, coordonaţi de profesoara Sonica Dărmănescu, directorul adjunct al Colegiului Economic. Aceştia au înfiinţat firma de exerciţiu Ecolaxia MK SRL, pe care o pregătesc acum pentru următoarele competiţii. “Participarea la acest gen de evenimente oferă un feedback constructiv elevilor prin recunoaşterea activităţii desfăşurate în cadrul unei firme de exerciţiu, exprimarea creativităţii, negocierea şi realizarea de tranzacţii directe cu alte firme de exerciţiu”, spun oficialii Colegiului Economic. (M. V.)

Consiliul Judeţean al Elevilor are un nou vicepreşedinte

Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea şi-a ales sămbătă un nou vicepreşedinte, după schimbarea lui Bodgan Trifan de la Liceul Pedagogic. Astfel, în cadrul Adunării Generale a CJE au fost organizate alegeri pentru funcţia vacantă înscriindu-se doi candidaţi: Valentina Tănase de la Colegiul Unirea şi Larisa Fătu de la Grupul Şcolar Agricol Odobeşti. În urma voturilor exprimate, noul vicepreşedinte al CJE Vrancea a fost aleasă unirista Valentina Tănase. Alegerile de sambătă au constituit prilej pentru preşedintele CJE, Cristian Gîrneaţă, să solicite participarea la cat mai multe cursuri de formare precum şi contituirea unui panou al Consiliului Şcolar în fiecare liceu. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.