Educație

120 de participanţi la Olimpiada Judeţeană de Fizică

Ziarul de Vrancea
28 ian 2013 2712 vizualizări
120 de elevi şi-au anunţat participarea la faza judeţeană a olimpiadei de fizică ce se va desfăşura sămbătă, 2 februarie, la Şcoala Gimnazială “Alexandru Vlahuţă” Focşani.

Olimpiada este dedicată elevilor claselor VI-XII, însă aproximativ 80 dintre cei care şi-au anunţat participarea sunt de elevi de clasa a VI-a. Oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că în clasa a VI-a începe studierea fizicii, iar materia la acest nivel este puţină. Prezenţa în clase este permisă sambătă pană la ora 9,30, iar jumătate de oră mai tarziu se vor desface plicurile cu subiecte pentru care organizatorii au prevăzut 3 ore de lucru. Cei mai buni elevi vor reprezenta Vrancea la faza naţională a acestei olimpiadei, judeţului nostru fiindu-i repartizate 9 locuri: patru la gimnaziu şi cinci la liceu. Elevii care vor merge mai departe vor fi selectaţi dintre cei cu puntajele cele mai mari la faza judeţeană, potrivit inspectorului de fizică Ion Ionaşcu. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
JDK, acum 4100 zile, 21 ore, 20 minute, 19 secunde
Spre deosebire de tine, care pari sa fii doar un tanar visator (inca), pe langa faptul ca am participat la olimpiade atunci cand eram tanar si am studii tehnice la univ. bune, sunt implicat si in citeste integral
olimpicul, acum 4101 zile, 12 ore, 6 minute, 9 secunde
despre ce pacate vorbesti mai omule, probabil de ale tale, sustii niste ineptii de toata lauda, du-te si te culca, ai fi obosit, nu te amesteca unde nu-ti fierbe oala.
JDK, acum 4101 zile, 22 ore, 34 minute, 17 secunde
Din pacate fizica studiata la scoala atat la noi cat si in celelalte tari e o fizica care ingradeste gandirea. Dupa ani de "fizica" elevii buni si de multe ori chiar profesorii nu mai sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.