Educație

Reduceri de preţ la spectacolul Maiei Morgenstern

Ziarul de Vrancea
23 ian 2013 1728 vizualizări
Organizatorii spectacolului “Parchează maşina la Harvard”, care se va juca pe 29 ianuarie la Teatrul Municipal Focşani, au decis să facă reduceri consistente de preţ în privinţa biletului

Astfel, elevii şi pensionarii au reducere 50%, potrivit unui anunţ făcut ieri de organizatori. Iubitorii de teatru au astfel ocazia să îi vadă pe scena municipalului focşănean pe Maia Morgenstertn şi Constantin Dinulescu pe 29 ianuarie.  “Parchează maşina la Harvard” de Israel Horovitz este o dramă psihologică despre un bătrân şi o femeie în floarea vârstei între care nu există, aparent, nici o legătură, însă care se dovedesc a fi uniţi prin meandrele trecutului. Reprezentaţia de la Focşani face parte dintr-un turneu naţional pe care îl desfăşoară în această periodă Teatrul Evreiesc, al cărui director este chiar Maia Mongenstern. Actorii poposesc la Focşani de la Barlad, unde joacă „Parchează maşina la Harvard” pe 28 ianuarie, şi pornesc apoi spre Galaţi. Preţul unii bilet întreg este de 60 lei, însă tinerii şi varstnicii plătesc doar 30 de lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.