Educație

Un film de aventuri şi un desen animat, la preţul unei cafele

Ziarul de Vrancea
3 ian 2013 1591 vizualizări
Cinematograful Balada reia la acest început de an două filme care au avut succes la publicul focşănean. Primul este un film de aventuri, dramă şi cu elemente fantastice: „Saga Amurg: Zori de zi” partea a doua.

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobandite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un „copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt încontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol. Prinşi într-o luptă pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Filmul rulează la cinematograful focşănean pe 5 şi 6 ianuarie, de la orele 17,00 şi 19,00. Dacă nu aţi aflat încă modul în care reuşeşte Moş Crăciun să confectioneze şi să distribuie miliarde de cadouri în toate zonele Globului, într-o singură noapte, aveţi ocazia să o faceţi la acest sfarşit de săptămană. La Cinematograful Balada va rula sambătă, 5 ianuarie, şi duminică, 6 ianuarie, de la ora 15,00 „Marea cursă de Crăciun”, un film de animaţie cu o durată de 97 minute. Costul unui bilet la film este de 5 lei, unul modic faţă de biletul de intrare la alte cinematografe din ţară. (M. V.)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.