Educație

Info-Moş Crăciun: Membrii Grupului Act, alături de copiii de la Praslea şi Harap Alb

Ziarul de Vrancea
27 dec 2012 2947 vizualizări
Crăciunul a fost ocazia perfectă pentru membrii Grupului Act, Robert Drilea, Adrian Mangu şi Ionuţ Barbu, de a-i vizita din nou pe copiii cu probleme speciale, cazaţi la cele două căsuţe din Focşani, „Praslea” şi „Harap Alb”.

În ajunul Crăciunului, cei trei, alături de alţi focşăneni cu suflet mare, au mers şi au dăruit jucării, dulciuri, legume şi fructe micuţilor care s-au bucurat de toate cele primite. Timp de trei săptămani, grupul de iniţiativă a reuşit să adune în jurul său oameni care au dorit să dăruiască şi pe care organizatorii au ţinut să îi amintească: Nicu Branişte, (Helios Service), Ramona Branişte, Dan Găitănaru, Daniel Martac, Gabi Dumitriu, Dumitru Sava (EdildanConstruct), Dan Drilea, Bogdan Ioan Dima, Marian Baldin, Stănica Bostănaru, Cristi Irimia, Gabriel Micu, Gina Mocanu, Ana Maria Bara, Alexandra Iosif, Alina Popa, Mirela Paraschivescu. (G. S.)

Cadouri de la Asociaţia Change your Lifestyle for You


Cadouri din inimă pentru copiii aflaţi în grija autorităţilor statului. Asociaţia Change your Lifestyle for You a realizat o campanie de ajutorare a copiilor din centrul maternal, centrul de zi şi centrul de plasament Focşani cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Alături de peste 30 de oameni care au donat bani şi jucării, hăinuţe, rechizite, echipa Asociaţiei Change your Lifestyle for You a reuşit să aducă zambetul pe chipul copilaşilor din Focşani în cadrul campaniei „Ajută un pitic să zambească”. „În aceste trei centre sunt 28 de copii cu varste între 6 luni şi 17ani, atat fete cat şi băieţi. Din păcate aceşti copii au fost greu încercaţi de soartă, iar noi le-am adus un strop din magia sărbătorilor de iarna în inimioarele lor ”, a spus Andra Hertig, manager de proiect în gadrul asociaţiei nonguvernamentale. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.