Educație

Elevii de la Duiliu Zamfirescu au sărbătorit Naşterea Domnului

Sorin Tudose
26 dec 2012 1135 vizualizări
Elevii Şcolii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu” din Focşani au dăruit bucuria sărbătorilor de iarnă prin diferite activităţi educative şi extraşcolare, la care au fost invitaţi şi părinţii

În ultima săptămană de şcoală clasele a VI-a, îndrumate de mai multe cadre didactice, au realizat un carnaval al sărbătorilor de iarnă, intitulat „Iarna în sufletele copiilor”. De asemenea, elevii clasei a V-a C au realizat o serbare intitulată „Poveste de Crăciun”, în cadrul căreia a fost organizat un concurs de proiecte. Elevii au impresionat prin creativitate, originalitate şi sensibilitate, realizările lor demonstrând capacitatea de a pune în practică, în contexte variate şi inedite, noţiunile teoretice învăţate la şcoală, după cum ne-au transmis profesorii lor. Machetele care reproduc peisaje feerice de iarnă şi un orăşel al copiilor, creaţiile literare în versuri şi proză, scrisorile şi informaţiile interesante despre Sărbătoarea Crăciunului expuse în holul elevilor, au delectat şi cadrele didactice, dar şi elevii din celelalte clase. Printre altele, elevii din clasa a V-a C au cântat colinde în limbile română şi engleză şi împreună cu profesoara de limba germană I. Grăjdeanu au dăruit cadouri unor elevi din şcoală, marcând împreună bucuria de a dărui taina Naşterii Mântuitorului. (S. TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.