Educație

Info-educaţie: Concurs de idei pentru liceeni

Ziarul de Vrancea
13 dec 2012 1318 vizualizări
Liceenii cu idei creative care aduc rezolvări unor probleme din comunitate sunt invitaţi să participe la Competiţia de Proiecte „Manifesto”

„Lucrurile mari pornesc de la idei mici. Dacă te-ai gandit măcar o dată că poti sa schimbi lumea, acum e timpul să încerci. Competiţia de Proiecte „Manifesto” caută idei de schimbare socială propuse de tineri liceeni şi le aduce la viaţă printr-o finanţare care să susţină startul unui proiect în comunitate”, transmit organizatorii. Participanţii pot caştiga bani pentru punerea în practică a propriilor idei, astfel: un premiu de 1.000 euro şi două premii a cate 500 euro, participarea la o şcoală de iarnă pe tema antreprenoriatului social alături de liceeni creativi din toată ţara, precum şi consultanţă din partea profesorilor din domeniul managementului de proiect, leadership, comunicare, marketing, financiar care îi vor ajuta pe liceeni să realizeze un proiect. Ultima zi de înscriere este 22 decembrie 2012. Detalii despre cum se realizează aceasta se găsesc la adresa www.manifestofilmclubs.ro. (M. V.)

“Poveştile copilăriei” la Şcoala “Nicolae Iorga” Focşani

Elevii Şcolii “Nicolae Iorga” Focşani au creat poveşti pe care le-au prezentat ieri în cadrul unei mici serbări organizate în cabinetul de documentare şi informare al şcolii. Spectacolul ”Poveştile copilăriei” a mai cuprins şi prezentarea piesei de teatru “Amintiri din copilărie”, precum şi cântece de sezon. Invitaţi la acest spectacol au fost preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa 1 Focşani, care au recunoscut personajele din poveşti după imaginile prezentate, dovedind atenţie şi pregătire. Activitatea desfăşurată ieri este cuprinsă în parteneriatul educativ încheiat între Şcoala “Nicolae Iorga” şi Grădiniţa Nr. 1 Focşani. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.