Educație

Info-educaţie: Învaţă să dăruieşti! la Promenada Mall

Ziarul de Vrancea
9 dec 2012 1249 vizualizări
Centrul comercial Promenada Focşani organizează în perioada 1-21 decembrie campania “Învaţă să dăruieşti!”

Campania se adresează tuturor părinţilor şi bunicilor care la achiziţionarea unei jucării pentru copilul lor sunt invitaţi să mai cumpere una pentru un copil mai puţin fericit şi să o depună în urna special amenajată pe galeria Promenada. Pe 21 decembrie, toate jucăriile vor fi donate unui centru de plasament din judeţul Vrancea, după cum anunţă iniţiatorii. (M. V.) 

Trei elevi vranceni, printre caştigătorii concursului UK Study

Trei elevi vranceni se află printre caştigătorii concursului UK Study&Consiliul Naţional al Elevilor. Este vorba despre Cristiana Cazacu – Colegiul Unirea, Cătălina Marcu – Colegiul Economic ”M. Kogălniceanu” Focşani şi Corneliu Tuţianu – Colegiul Unirea, care vor beneficia de ajutor gratuit din partea UK Study să-şi pregătească dosarul de aplicaţie la cinci universităţi din Marea Britanie la care doresc să îşi continue studiile, cu şanse mari de a fi acceptaţi. Cei trei elevi şi-au depus aplicaţiile online într-un concurs propus de UK Study Romania, organizaţie ce oferă informaţii şi suport tinerilor care doresc să studieze în UK. Mai multe detalii despre această organizaţie pot fi găsite la adresa  http://ukstudy.ro/. (M. V.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.