Educație

Scolile vrincene, dotate cu microbuze in prima transa

Camelia Stănilă
22 aug 2006 814 vizualizări
Scolile vrincene au fost incluse in prima transa de dotare cu microbuze.

Potrivit reprezentantilor din invatamint, pentru 10 judete din Moldova, printre care si Vrancea, sint destinate 105 microbuze cu o capacitate de 16^1 locuri, dar si 10 microbuze de 8^1 locuri. Acestea vor fi livrate de SC Autoitalia SRL, firma care a cistigat licitatia pentru aceasta zona. Una dintre conditiile impuse de MEdC pentru trimiterea microbuzelor este ca reprezentantii ISJ sa lucreze la eficientizarea retelei scolare. Astfel, la nivelul judetelului, trei unitati scolare au neaparata nevoie de un mijloc de transport al elevilor, respectiv scolile Caiata, Buda si Colacu. Insa cum Ministerul Educatiei a anuntat ca data limita de livrare a microbuzelor este 10 decembrie, responsabilii din invatamint nu stiu in ce mod vor functiona scolile respective de la 15 septembrie. "Aici este vorba de reorganizrea retelei scolare. Daca nu vinmicrobuzele, scolile vor ramine de sine statatoare. Oricum,transportul ii vizeaza doar pe elevii de clasele V-VIII. Dar ramine problema igienizarii anumitor spatii, in cazul in care nu vom avea mijloc de transport pentru acesti elevi. Vom discuta problema in viitoarea sedinta de administratie a ISJ", a precizat inspectorul general adjunct Mihai Ladaru. Pe linga unitatile scolare, ISJ a mai solicitat microbuze si pentru Casa Corpului Didactic si Palatul Copiilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.