Educație

Ultima săptămană de înscrieri la concursul cu Andrei

Sorin Tudose
11 nov 2012 1213 vizualizări
Copiii mai au o singură săptămană timp să se înscrie în competiţia “Ţara lui Andrei” organizată de compania Petrom în parteneriat cu Ministerul Educaţiei.

Concursul este dedicat copiilor de şcoală generală, dar şi profesorilor acestora deopotrivă ei trebuind împreună să demonstreze că sunt cetăţeni responsabili. În cadrul concursului, elevii, grupaţi în echipe de 5-15 membri, coordonaţi de un profesor, trebuie să creeze un film nu mai lung de trei minute, în care demonstrează că sunt cetăţeni responsabili precum personajul Andrei. Filmele trebuie înscrise pe www.incautarealuiandrei.ro pană pe 18 noiembrie, avand la bază un proiect inspirat de una dintre cele trei teme ale competeţiei: mediu, educaţie şi cultură, respectiv implicare în comunitate. În perioada 19-25 noiembrie, filmele înscrise vor fi votate de public, astfel fiind stabilit caştigătorul premiului de popularitate. Totodată, ele vor fi evaluate şi de juriu, alcătuit din Mona Nicolici, manager relaţii comunitare Petrom, Alexandru Tunaru, blogger, Oana Sandu, editor Decât o revistă, Răzvan Crişan, preşedinte şi fondator Asociaţia Oricum, Răzvan Baciu, videoblogger, Ana-Maria Irimia, actriţă şi „profesor trăsnit”, Fun Science. Pe baza unor criterii de evaluare care ţin cont de lucrul în echipă, originalitate şi creativitate, identificarea corectă a problemei şi soluţii în beneficial comunităţii se vor stabili caştigătorii fiecărui ciclu de învăţămant. Pe 29 noiembrie vor fi menţionaţi pe site-ul competiţiei toţi caştigătorii. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cherar Madalin, acum 4167 zile, 9 ore, 36 secunde
sper sa ma inscriu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.