Educație

Miss Boboc de la Economic a fost trimisă la concurs de fratele ei-(GALERIE FOTO)!!!

Ziarul de Vrancea
8 nov 2012 6326 vizualizări
Colegiul Economic a organizat balul bobocilor fără politicieni şi fără premii în bani. Concurentele au trecut printr-o pregătire de tip militar înainte de concurs, după cum a dezvăluit un film prezentat în deschidere

Boboaca Roxana Gălăţeanu a caştigat titlul de Miss Boboc 2012 al Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focşani. Spectacolul, care s-a desfăşurat aseară la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă”, a fost unul simplu, dar reuşit, care a arătat că un astfel de eveniment dedicat liceenilor se poate desfăşura şi fără politicieni, dar şi fără bani mulţi. Concurentele, nouă la număr, au fost supuse probelor de prezentare a ţinutei de zi, perspicacitate, dans, originalitate şi ţinuta de seară, dar au avut parte şi de o probă surpriză. Astfel, în urma extragerii unor bileţele, concurentele au fost nevoite să răspundă la întrebări precum: „De ce scurtătură e un cuvant atat de lung?”, „De ce cand plouă ridicăm umerii?”, „De ce femeile ţin gura deschisă cand se machiază?” sau „Dacă toţi bărbaţii sunt la fel, femeile de ce mai pierd timpul alegang?”. Pauzele dintre probe au fost animate de formaţiile de dans popular şi modern ale colegiului, iar cateva dintre elevele talentate au interpretat piese cunoscute din repertoriul internaţional. 

Regina balului a plans de fericire

Juriul a fost format din inspectorii şcolari Marilena Gurgu şi Dorin Cristea, reprezentanţi ai sponsorilor şi ai Consiliului Şcolar al Elevilor. După deliberări au fost acordate şi premiile. Astfel, titlul de Miss Boboc 2012 al Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” a fost acordat elevei Roxana Gălăţeanu, de la clasa a IX-a E. Aceasta a izbucnit în lacrimi cand şi-a auzit numele, declarand ulterior că nu se aştepta să caştige titlul de regină a balului. Roxana ne-a mărturisit după concurs că a fost sfătuită să participe de fratele ei. Au mai fost acordate premiul pentru eleganţă Angelicăi Rotariu, premiul pentru popularitate Andreei Murgu, premiul pentru perspicacitate Estelei Cruceanu, premiul pentru originalitate Alinei Cherciu, premiul pentru interpretare Mălinei Busuioc, premiul pentru cea mai bună dansatoare Andreei Arbănaş, premiul organizatorilor Oanei Bălan şi premiul juriului, Cristinei Avram. Organizatorii au decis să nu se acorde sume de bani concurentelor, ci doar premii oferite de sponsori ce constau în abonamente la centre de tip spa, produse cosmetice sau obiecte de vestimentaţie. De o surpriză deosebită a avut parte profesoara Mihaela Fiştoc, consilierul educativ al liceului, căreia elevii i-au dăruit un tort şi i-au urat pe scenă „La mulţi ani!”, cu ocazia zilei numelui. La bal, alături de părinţi şi profesori, a fost prezent şi fostul director al liceului, Radu Ştefan. (Mihaela VLĂDESCU)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
dorinta, acum 4158 zile, 47 minute, 53 secunde
a fost un spectacol minunat ! felicitari doamnei Fistoc , domnului director,si bineinteles elevilor !
, acum 4158 zile, 5 ore, 59 minute, 24 secunde
FELICITARI KOGALNICENILOR ! ATI FOST MINUNATI ! SUNT MANDRU CA AM FOST ELEV LA ECONOMIC !
Peleus, acum 4158 zile, 13 ore, 18 minute, 51 secunde
ba fratilor ,dar unde-i profa aia jucausa ? S-A RETRAS DIN ACTIVITATEA DIDACTICA SAU DE TOT?JUCAUSA MICA,UNDE ESTI ? BAU,BAU,BAU,TE-AI ASCUNS?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.