Educație

Se depun candidaturile pentru Consiliul Naţional al Elevilor

Ziarul de Vrancea
22 oct 2012 1570 vizualizări
Liceenii aleşi săptămana trecută în Consiliile Şcolare ale Elevilor îşi pot depune candidaturile săptămana aceasta pentru un loc în Consiliul Naţional al Elevilor

Alegerile în CNE au loc în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie. Procesul electoral din Consiliile Judeţene ale Elevilor va fi urmat de cel la nivel regional, alegerile la nivel naţional urmând să încheie perioada electorală din acest an. Depunerea candidaturilor pentru alegerile naţionale vine după o perioadă aglomerată pentru liceeni, săptămana trecută avand loc alegeri în liceele din ţară. Ieri, în prima zi a înscrierilor pentru alegerile naţionale, niciun elev vrancean nu şi-a depus candidatura. C.N.E. este o structură care reprezintă peste 3.200.000 de elevi din România. Misiunea C.N.E. este de a reprezenta elevii în forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale a lor prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor pliate pe nevoile şi interesele lor, menite să îi informeze, să motiveze şi să responsabilizeze, după cum se arată pe site-ul C.N.E. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Madalin Blidaru, acum 4195 zile, 23 ore, 46 minute, 56 secunde
Alegerile mentionate in articol sunt cele la nivel judetean - Consiliul Județean al Elevilor Vrancea. La nivelul Consiliului Național al Elevilor, acestea continuă până în ianuarie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.