Educație

Info-educaţie: Elevul bătăuş, alungat de acasă

Ziarul de Vrancea
14 oct 2012 1765 vizualizări
Elevul bătăuş de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” nu mai vine la şcoală

Mai mult decat atat, părinţii elevului l-ar fi alungat de acasă ca urmare a problemelor cauzate prin comportamentul său, după cum susţin oficialii liceului. „Nu a mai venit la şcoală de cateva zile. A fost contactat telefonic pe mobil şi a spus că a fost dat afară din casă de tatăl său, iar acum locuieşte la o cunoştinţă”, ne-a declarat directorul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, Daniel Gabrielescu. Elevul bătut este aşteptat astăzi la şcoală, acesta venind după o perioadă de covalescenţă. (M. V.)

Cursuri de formare în domeniul e-learning

Profesorii din învăţămantul secundar debutanţi sau cu domiciliul în mediul rural se pot forma profesional în domeniul e-learning. Universitatea Politehnica Bucureşti desfăşoară pană în iunie 2013 încă trei serii de curs, fiecare cu cate 75 de cursanţi pentru programul “Instrumente online pentru educaţie”, în perioada 18-21 octombrie , 8-11 noiembrie şi 6-9 decembrie 2012. “Urmează ca în scurt timp să mai fie programate încă 6 serii de curs, pentru perioada ianuarie-aprilie 2013, pentru două cursuri: “Instrumente online pentru educaţie” şi “Tehnologii de instruire online”, se arată într-o adresă înaintată inspectoratelor şcolare. Cursurile se vor desfăşura la Universitatea Politehnică Bucureşti şi la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iaşi, pentru cadrele didactice din zona Moldovei. Cursurile fac parte din proiectul POSDRU “Formarea personalului didactic din învăţămantul secundar (ISCED 2-3) în vederea utilizării tehnologiei informaţiei şi a instrumentelor e-learning în activitatea didactică, finanţat cu fonduri structurale. Doritorii se pot înscrie la adresa www.eprof.ro, secţiunea “înscriere”. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.