Educație

Actorul Mircea Diaconu, aşteptat la ziua Casei Corpului Didactic

Ziarul de Vrancea
7 oct 2012 1336 vizualizări
Seminarii, expoziţii de carte şi consfătuiri se organizează la Focşani cu ocazia Zilelor Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinţi”

Noua directoare a Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinţi” Focşani, Aurelia Neagu, îşi „intră în paine” prin organizarea primei manifestări de amploare de la instalarea în funcţie: Zilele Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinţi” Vrancea. Programate pe parcursul a cinci zile, manifestările debutează astăzi cu o expoziţie de carte intitulată „Simion Mehedinţi şi opera sa” ce va avea loc în holul instituţiei începand cu ora 12.00.

Maine, la aceeaşi oră, este programată la sediul instituţiei consfătuirea bibliotecarilor şcolari, responsabililor cu CDI şi profesorilor documentarişti din judeţ şi va fi vernisată expoziţia ”Exemple de bune practici în CDI şi biblioteci şcolare”, coordonată de bibliotecara Stela Sebe. Elevii Colegiului Naţional „Al. I. Cuza”, de unde provine actuala directoare a CCD, Aurelia Neagu, vor susţine un moment poetic „Charles Boudelaire  - Les fleurs du mal”, sub coordonarea profesoarei Constanţa Coatu, iar profesorul Costică Neagu, fost director al instituţiei timp de mulţi ani, în prezent cadru didactic la Departamentul de formare a profesorilor din cadrul Universităţii Bucureşti, va pune faţă în faţă biblioteca tradiţională cu cea virtuală.

Ziua de joi se remarcă prin momentul susţinut de conf. univ. dr. Costică Neagu „Simion Mehedinţi, pedagog de vocaţie” şi prin „Întalnirea cu o personalitate”, al cărei invitat special este actorul Mircea Diaconu, fost ministru al Culturii şi directorul Teatrului „Nottara” din Bucureşti. Directoarea Aurelia Neagu ne-a declarat că aşteaptă astăzi o confirmare din partea actorului Mircea Diaconu, care se luptă cu o răceală rebelă zilele acestea. Zilele CCD se încheie vineri cu o excursie tematică la centrele de documentare din municipiul Adjud. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.