Educație

Info-educaţie: Examene pentru posturile libere în învăţămant

Ziarul de Vrancea
5 oct 2012 1417 vizualizări
Cate un candidat pentru fiecare post liber s-au înscris la concursul organizat de Colegiul „Edmond Nicolau” din Focşani pe 10 octombrie pentru catedrele disponibile.

Astfel, la examenul scris sunt aşteptaţi trei ingineri şi trei maiştri, cei care, de altfel, şi predau la acest liceu de la debutul anului şcolar. „A mai fost înscrisă o persoană din afară pentru un post de inginer, dar la probele practice a decis să se retragă”, ne-a declarat  directorul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, Daniel Gabrielescu. Concurs pentru ocuparea unui post liber de profesor de limba romană organizează luni, 8 octombrie, şi Colegiul Auto „Traian Vuia”. Potrivit directorului Ioan Negoescu, titularul catedrei a intrat în concediu de creştere a copilului, postul urmand să fie liber cel puţin în acest an şcolar. (M. V.)


50 de tinere cadre didactice, la curs la CCD


Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinţi” Focşani începe astăzi cursul pentru „Consiliere şi orientare în carieră a tinerilor”, ce se desfăşoară pe parcursul a 41 de ore. Întrucat numărul cadrelor didactice înscrise este numeros, în jur de 50, s-a decis distribuirea acestora în două grupe. Cursul, urmat de cadre didactice din şcolile Slobozia Bradului, Nereju, Garoafa, Ciuşlea, Bîrseşti, Soveja, Cîmpuri, Nistoreşti, Urecheşti, Homocea, Gugeşti, Paltin, Cîrligele, Negrileşti, va consta în final în acumularea a 15 credite de către fiecare cursant. Absolvenţii ar urma să capete abilităţi suplimentate pentru lucrul cu elevii. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.