Educație

Turul Vrancei: Azi se simulează starea de război

Ziarul de Vrancea
23 sep 2012 1448 vizualizări
Judeţul nostru se va afla în stare de război, timp de patru zile, începand de astăzi. Este vorba despre un exerciţiu ce are drept scop analizarea capacităţii instituţiilor statului de a sprijini armate în caz de conflict militar.

Astfel, la ora 9,00 astăzi la Casa Armatei are loc şedinţa de pregătire pentru apărare a personalului cu atribuţiuni de conducere şi a responsabililor cu evidenţa militară şi mobilizarea la locul de muncă. La şedinţă vor participa prefectul judeţului, reprezentanţi ai Ministerului Apărării, primarii şi secretarii din judeţ. (M. V.)

Păuneşti: Acoperiş la Căminul Cultural

Autorităţile locale au finalizat lucrările de reparaţii la Căminul Cultural din comună prin schimbarea acoperişului. Reparaţiile au costat peste 2 miliarde de lei de la bugetul local. Lucrările au început anul trecut şi au constat în reabilitarea interiorului şi în izolarea exterioară a imobilului. La Căminul Cultural au avut loc spectacole pentru copiii din Păuneşti, printre cei care au venit numărandu-se şi o trupă din Bacău. (M. B.)

Ţifeşti: Locuitorii au cărţi funciare

Acţiunea primăriei de eliberare de cărţi funciare gratuite se aproape de final. Astfel, peste 80% dintre ţifeşteni au cărţi funciare fără să fi cheltuit un ban în condiţiile în care eliberarea unor asemenea documente destul de mult. În acest mod se speră ca dezbaterea succesiunilor să nu mai fie amanată cu anii pentru că nu sunt bani. Ţifeştiul face parte din 10 comune la nivel naţional unde se derulează un asemenea proiect. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
d@n, acum 4229 zile, 3 ore, 49 minute, 27 secunde
La cum arata strazile din Focsani si nu numai , cred ca a inceput mai demult "razboiul"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.