Educație

Caravana Bookland poposeşte la Promenada Mall

Ziarul de Vrancea
23 sep 2012 9423 vizualizări
Caravana este un targ inedit de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a doua ediţie

Targ inedit de carte la Promenada Mall. Acesta se va deschide marţi, 25 septembrie în Centrul Comercial Promenada Mall, unde va rămane pană la finele săptămanii viitoare. Caravana Bookland vine la Focşani cu o mulţime de surprize, oferte speciale, tombole şi promoţii, în total peste 9.000 de titluri de carte, muzică, film şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. “Ne bucurăm nespus că în acest an Caravana Bookland va poposi pe Galeria Promenada Focşani, cu atat mai mult cu cat luna septembrie este o lună aniversară pentru noi. Ne dorim astfel ca evenimentul să reprezinte unul din darurile pe care le oferim vizitatorilor la aniversarea celor patru ani de la deschiderea centrului comercial Promenada Focşani. Suntem convinşi că “popasul” caravanei Bookland în oraşul nostru va starni interesul focşănenilor, mari iubitori de carte şi cultură. Vă aşteptăm cu mult drag şi suntem siguri că în urma răspunsului pozitiv primit, vom repeta acţiunea şi anul următor”, a declarat Alina Lungu, specialist marketing Promenada Focşani. Caravana BookLand este un targ inedit de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de oraşe din ţară, timp de 42 de săptămani. BookLand reuneşte mii de titluri sub aceeaşi umbrelă, integrand şi librăria on-line – www.book-land.ro - portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. “Ne aflăm pentru prima dată la Focşani, şi cum se spune în fotbal, „sperăm să facem o figură frumoasă”, să satisfacem dorinţa de lectură a focşănenilor, sperăm să nu-i dezamăgim. Venim cu peste 9.000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o ofertă consistentă de carte, muzică, film şi jocuri. Îi aşteptăm pe booklanderii focşăneni la Promenada Mall, de marţi, 25 septembrie, pană duminică, 30 septembrie, cu promoţii, concursuri şi multe alte surprize” a declarat Sorin Lucaci, coordonator Caravana BookLand. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.