Educație

Fată de 16 ani, lovită mortal de tren

Dan Chiriac
18 sep 2012 3346 vizualizări
O adolescentă de 16 ani din comuna Pufeşti a murit marţi seară după ce a fost lovită în plin de un tren Interregio, în halta Domneşti.

Din primele verificări ale Poliţiei s-a stabilit că fata se întorcea de la Focşani, de la şcoală, şi a coborat în Halta Domneşti cu intenţia de a merge acasă. Din păcate, tanăra nu a fost atentă şi a coborat în faţa unei tren Interregio care circula din sens opus. Fata a murit pe loc fiind practic spulberată de tren. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare, dar şi cei de la Investigaţii Criminale făceau la ora închiderii ediţiei cercetări la faţa locului pentru a stabili identitatea exactă a victimei. Localnicii adunaţi la faţa locului erau îngroziţi de cele întamplate şi spuneau că astfel de tragedii s-au mai petrecut în comuna lor. În urmă cu trei ani o femeie de 40 de ani a murit după ce a fost lovită în plin de un tren. În haltă nu există o semnalizare feroviară corespunzătoare, iar oamenii sunt obişnuiţi să traverseze la întamplare liniile de cale ferată. Vom reveni cu amănunte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
jan, acum 4229 zile, 14 ore, 35 minute, 3 secunde
Ce vreti sa va treaca Zaharia calea ferata? Pacat pentru fata care a murit dar nu poate seful de post nici sa opreasca trenul si nici sa-i teraca calea ferata pe cei ce coboara din tren.
bebeman, acum 4229 zile, 15 ore, 34 minute, 46 secunde
Și acum 3 ani un accident mortal cu aceleași cauze iar poliția locală si celelalte autorități se ocupă de cu totul alte giumbușlucuri, Agentul șef lăudat cu datul in gat al amărîtilor care citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.