Educație

Concurs de cultură generală by TNL

Iulia Crețu
18 sep 2012 1528 vizualizări
Tinerii sunt aşteptaţi la Ediţia a II-a a Trivia, concurs de cultură generală, duminică, la Extrem

Tineretul Naţional Liberal Focşani organizează duminică după amiază, de la ora 18.30, la Club Extrem, a doua ediţie a Trivia, concurs de cultură generală. Competiţia se va desfăşura pe echipe. “Proiectul constă în organizarea unui concurs contra-cronometru, organizat pe echipe, cu întrebări de cultură generală care să stimuleze cât mai mulţi tineri pentru a-şi dezvolta şi testa cunoştinţele dobândite până acum din toate domeniile posibile (artă, ştiinţă, istorie, religie, politică, comunicare, matematică etc), în cadrul căruia se realizează verificarea cunoştinţelor de cultură generală, perspicacitatea participanţilor, precum şi viteza de reacţie a acestora”, se arată în regulamentul concursului. Tinerii interesaţi să să dueleze în cunoştinţe, se pot înscrie printr-un e-mail cu numele, prenumele şi varsta la adresa tnlfocsani@yahoo.com sau pe facebook, la adresa TNL Focşani. Organizatorii cer competitorilor timpi de reacţie rapizi şi stare de luciditate maximă la momentul confruntării, chit că acest concurs are loc într-un club. Echipele de concurs vor fi formate din 3 participanţi, din care unul membru TNL/PNL, şi vor trebui să răspundă la un set de 45 de întrebări de dificultate scăzută, medie şi peste medie, din arii de cunoaştere diferite. Caştigătorii vor primi premii în bani, tricouri personalizate şi cărţi. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cetateanu', acum 4208 zile, 21 ore, 21 minute, 35 secunde
Super tare!! Concurs de cultura generala in club, cel mai frumos mod de a imbina utilul cu placutul, Nu am fost la prima editie si am auzit ca a fost foarte ok, intr-un oras in care nu prea ai ce citeste integral
Maria L., acum 4209 zile, 6 ore, 20 minute, 21 secunde
Mă bucur din suflet să văd inițiative atât de frumoase luate și în orașul meu! Abia aștept concursuuul! Cred că va fi distractiv și educativ în același timp!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.