Educație

Premii pentru tinerii vranceni la Festivalul Internaţional al Tinereţii

Ziarul de Vrancea
6 sep 2012 1263 vizualizări
Premiantele de la Jupiter Monica Laura Grigore a interpretat melodia “Deschideţi poarta soarelui”

Festivalul Internaţional al Tinereţii a adus oraşului Focşani cinci premii prin cele patru participante ale sale. Cea mai mică dintre focşănencele care au urcat pe scena de la Jupiter, Monica Laura Grigore, în varstă de 12 ani, a obţinut premiul I la grupa de varstă 10-14 ani, impresionand juriul prin modul în care a interpretat melodia “Deschideţi poarta soarelui”. Acelaşi  premiu I a fost obţinut şi de Sara Lungu şi Aurelia Chirazi, care, sub numele de “Special Dream”, i-au surclasat pe ceilalţi concurenţi de la categoria grupuri. De altfel, Sara Lungu a obţinut şi premiul al II-lea la secţiunea interpretare, la grupa de varstă 15-25 de ani. De asemenea, Aurelia Chirazi a fost răsplătită cu o menţiune, la aceeaşi grupă de varstă. Cea de-a cincea distinctie, Premiul Special al Tinereţii, i-a revenit Alinei Potorac din comuna Mera. “A fost un concurs interesant, cu concurenţi foarte buni. Dincolo de premiile pe care le-am obţinut cred că cel mai important lucru a fost că ne-am făcut noi prieteni, din întreaga ţară şi am mai pus încă o cărămidă la capitolul experienţă. Abia astept ediţia de anul viitor cand speram, cu ajutorul profesorilor şi prietenilor noştri, soprana Irina Iordăchescu şi tenorul Mario Vasiliu, să aducem trofeul Festivalului Tinereţii la Focşani”, a declarat  tanăra cantăreaţă Monica Laura Grigore. La cea de-a opta ediţie a Festivalului Tinereţii au participat peste 100 de copii, iar din juriu au făcut parte, printre alţii, compozitorii Jolt Kerestely şi Viorel Covaci care le-au dat şi cateva sfaturi concurenţilor după competiţie. Evenimentul a fost prezentat de focşăneanca Thalida Trofin şi de către Iulian Selea, caştigători ai trofeelor în ediţiile anterioare ale festivalului. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.