Educație

Bănel Bărbieru s-a săturat de Şcoala Bordeasca Veche

Ziarul de Vrancea
28 aug 2012 2332 vizualizări
Consiliul de Administraţie al IŞJ a aprobat ieri solicitările de detaşare la cerere, din cele 58 de solicitări, aprobandu-se 57, întrucat un cadru didactic s-a retras.

Patru cadre didactice au cerut detaşarea în alte judeţe, precum Buzău, Constanţa şi Ilfov, dar nici un cadru didactic din alte judeţe nu s-a transferat în Vrancea în această etapă. Astăzi este programată la ora 9,00, în sala de şedinţe a instituţiei, şedinţa publică pentru repartizarea cadrelor didactice titulare prin detaşare la cerere în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la concursul organizat în data de 2 august, dar şi a profesorilor care au depus dosar pentru detaşare la cerere, în ordinea descrescătoare a punctajelor, conform fişei aprobate de CA al IŞJ la începutul acestui an. 32 de profesori au depus dosare pentru detaşare la cerere prin punctaj, printre aceştia şi actualul inspector pentru dezvoltarea resursei umane, Bănel Bărbieru, profesor de matematică titular la Şcoala nr. 2 Bordeasca Veche. Detaşare la cerere au mai solicitat şi Mirela Verginica, profesor de matematică la Colegiul Auto „Traian Vuia” Focşani, Mihaela Cherciu de la Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, dar şi trei educatoare din Tecuci care doresc să predea în Vrancea. În şcolile din judeţul nostru mai doresc detaşarea în această etapă un profesor documentarist de la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” Galaţi, o profesoară de limba franceză de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca şi o învăţătoare de la o şcoală bucureşteană. În învăţămantul vrancean mai sunt neocupate peste 250 de posturi ce se speră că îşi vor găsi doritorii în şedinţele publice din 30 şi 31 august 2012. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.