Educație

Şcolile solicită bani Primăriei

Sorin Tudose
24 aug 2012 1510 vizualizări
În următoarea şedinţă de Consiliu Local Focşani ce va avea loc marţi, 28 august, se va discuta despre o rectificare bugetară ce vizează, printre altele, acordarea de fonduri pentru reparaţii la unităţile de învăţămant din oraş.

Grădiniţa nr. 1 a solicitat 12.000 lei pentru amenajare grup sanitar în cadrul unităţii, înlocuire tablă la atic şi confecţionare de rafturi pentru arhive. Grădiniţa nr. 15 solicită şi ea 22.000 lei pentru hidroizolaţii, în vreme ce Grădiniţa nr. 8 are nevoie de 10.000 lei pentru diverse reparaţii. Şcoala “Alexandru Vlahuţă” din Focşani solicită 20.000 de lei pentru realizarea de capace din tablă la stalpi şi glafuri exterioare la ferestre. Şcoala nr. 1 “Nicolae Iorga” solicită 10.000 lei pentru reparaţii parţiale la faţadă. Colegiul Tehnic “Ion Mincu” are nevoie de 15.000 lei pentru refacerea parţială a acoperişului sălii de sport. Nu în ultimul rand, Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” are şi el nevoie de 15.000 lei pentru refacerea integrală a acoperişului a două clase din incinta liceului. În total, şcolile au nevoie de 102.000 lei, bani pe care cel mai probabil îi vor primi de la Consiliul Local Focşani. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
profesor, acum 4231 zile, 20 ore, 48 minute, 47 secunde
Evident ca vor primi bani tot unitatile in care sunt directori PSD-isti. Stimati ziaristi analizati cum s-a repartizat bugetul pentru scoli si cu ce firme au lucrat si vei descoperi cam cum imparte citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.