Educație

Info-Educaţie:Săptămana viitoare încep probele scrise la bac

Sorin Tudose
23 aug 2012 1276 vizualizări
Probele cele mai grele ale sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat stau să înceapă. Astăzi are loc evaluarea competenţelor digitale însă de luni începe greul.

Aşadar, luni se va susţine proba scrisă la limba şi literatura romană, marţi are loc proba scrisă la limba şi literatura maternă pentru cei a căror limbă este alta decat romana. Miercuri, 29 august, are loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă a examenului va avea loc vineri fiind vorba de proba la alegere a profilului şi specializării. Pe 2 septembrie se va face afişarea rezultatelor (pană la ora 16.00) respectiv depunerea contestaţiilor (orele 16.00-20.00). În intervalul 3-4 septembrie se vor rezolva contestaţiile în cazul în care acestea vor exista, iar pe data de 5 septembrie va avea loc afişarea rezultatelor finale. A doua sesiune a bacalaureatului este organizată în cinci centre din judeţ. (S. T.)

Programarea cursurilor la clasa pregătitoare

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au publicat pe site-ul instituţiei tabelul nominal cu cadrele didactice care vor preda la clasa pregătitoare în anul şcolar 2012-2013. În tabel apar toţi profesorii care vor preda în cursul anului viitor la şcolile aferente celor trei centre judeţene şI anume Centrul I Şcoala Nr. 3 Focşani, Centrul II Şcoala “Ion Basgan” Focşani, respectiv Centrul III Şcoala Nr. 2 Adjud. Tabelul poate fi consultat pe http://isjvn.vn.edu.ro la rubrica “noutăţi”. (S. T.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.