Educație

IŞJ vrea să angajaze şoferi pentru microbuzele şcolare

Ziarul de Vrancea
20 aug 2012 2266 vizualizări
Inspectoratul Şcolar Judeţean a solicitat Ministerului Educaţiei deblocarea posturilor de şofer de la patru unităţi de învăţămant. Este vorba despre Şcolile Dumitreşti, Nereju Mic, Năruja şi Şcoala 2 Mărăşeşti, care au primit microbuze pentru transportul şcolar în luna iunie a acestui an.

“Am înaintat o adresă către MECTS prin care am solicitat şi deblocarea altor posturi de şofer pentru şcolile cu microbuze care se preiau prin transfer de la primării, dar să vedem ce se aprobă”, ne-a declarat inspectorul general Vasilica Zaharia. Cele patru microbuze repartizate în primăvară şcolilor din Vrancea vor transporta elevi de la distanţe apreciabile, ce nu pot fi parcurse pe jos. Cei mai mulţi şcolari care fac naveta cu microbuzul sunt la Şcoala 2 Mărăşeşti, unde ajung elevii din satele Haret, Călimăneşti, Pădureni şi Doaga. IŞJ Vrancea a mai cerut la începutul anului alte 6 microbuze pentru elevii care învaţă la Şcolile Vulturu, Vizantea Răzăşească, Bogheşti, Slimnic, Dealul Lung şi Şerbăneşti. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 4133 zile, 12 ore, 20 minute, 42 secunde
SALARIU ESTE DE 740 RON....SPOR LA TREABA SI ATENTIE MARITA.ANDATA O SA NE DEA SALARIU DE FEMEIE DE SERVICIU,DEH ...CRIZA..
ptr . ion, acum 4237 zile, 2 ore, 35 minute, 36 secunde
cred ca ai vrut sa spui ca sub 1000 de lei pe luna ...te cred...te-ai grabit...
ion, acum 4237 zile, 11 ore, 31 minute, 59 secunde
Sa vedem daca gasiti soferi? sa vedem ce salarii le dati? sa tineti cont ca un sofer cu cat..D transporta oameni si are o responsabilitate foarte mare . la societati private se plateste peste 2000 citeste integral
tica, acum 4237 zile, 8 minute, 50 secunde
Inspectorul Radu , doarme...a depus cv de director...bai puturosule este treaba ta, nu a generalului...ce ai facut pana acum ? Ne lasi la scoala unde este si sotia ta fara copii ? Nu intelegi ca tu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.