Educație

Mulţimile, păzite de jandarmi de Adormirea Maicii Domnului

Raluca Manolache
14 aug 2012 1369 vizualizări
Oamenii în uniformă albastră vor fi cu ochii în patru la hramul Mănăstirii Muşinoaiele, la balciul de la Reghiu, dar şi la un meci de fotbal

Zi plină pentru jandarmi. Deşi este zi liberă pentru cei mai mulţi dintre bugetari, lucrării Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vrancea se vor afla astăzi la muncă, de Adormirea Maicii Domnului. Astfel, începand cu orele 06.00, cinci jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe timpul defăşurării Vecernciei şi a hramului Mănăstirii Muşunoaiele, din comuna Fitioneşti, alţi cinci jandarmi se vor afla începând cu orele 08.00, în satul Şindrilari, comuna Reghiu, pe timpul desfăşurării bâlciului anual organizat de Primărie, la care vor fi prezente peste 500 de persoane. Între orele 09.00 – 13.00,  IJJ Vrancea va participa în comun cu lucrători ai Poliţiei Focşani la activităţi de menţinere a ordinii publice la bisericile de pe raza municipiului Focşani. De asemenea, jandarmii vor merge şi la stadionul „Florin Jelea” din comuna Goleşti, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul fazei a III-a a „Cupei României”  dintre C.S. Naţional Goleşti – Sport Club Bacău. „Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare - bijuterii, sume de bani - care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă. De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine”, au transmis jandarmii vranceni. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.