Educație

Precontracte pentru vacanţele profesorilor la preţ redus

Ziarul de Vrancea
29 iul 2012 1412 vizualizări
Jumătate dintre cadrele didactive vrancene care au solicitat în acest an bilete de odihnă subvenţionate de stat au plecat în staţiune prin sindicat, bucurandu-se de ofertele hotelierilor.

În lipsa biletelor subvenţionate de stat, cadrele didactice au căutat şi chiar au găsit oferte mulţumitoare pentru petrecerea vacanţei pe litoral sau la munte. Reducerile acordate de hotelieri au fost considerate mulţumitoare de cadrele didactice vrancene care au plecat în mare parte pe litoral. Cele mai solicitate staţiuni au fost Mamaia, Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, iar condiţiile au fost considerate mulţumitoare. “Au fost oferte de 70 lei pe zi cazare şi masă, iar la Mamaia, la un hotel cu care am reuşit să negociem, oamenii au plătit de două ori mai puţin decat dacă plecau pe cont propriu. Cei care au fost s-au declarat mulţumiţi de servicii”, ne-a declarat liderul SLI Vrancea, Emil Tudor. Potrivit acestuia, pentru anul viitor SLI va încheia precontracte cu hotelierii în staţiunile cele mai solicitate astfel încat reducerea să fie una consistentă. Anul acesta profesorii nu au beneficiat de bilete subvenţionate de stat în staţiuni, ceea ce a determinat sindicatul să negocieze tarifele pentru un număr de cel puţin 20 bilete vandute de hotelieri. Peste 600 de cadre didactice au solicitat în primăvară bilete subvenţionate de stat prin sindicat. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.