Educație

Un bărbat a murit electrocutat,iar altul după ce a cărat un buştean

Aurelian Ivan
11 iul 2012 1894 vizualizări
Poliţiştii din Odobeşti anchetează decesul unui bărbat care muncea în comuna Broşteni.Moartea bărbatului a fost anunţată de un asistent medical de la staţia de Ambulanţă din Reghiu căruia i s-a cerut ajutorul.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că persoana decedată este Gheorghe G., de 55 ani, din comuna Cetăţeni, judeţul Argeş. Acesta lucra la o firmă care are ca activitate amenajarea-modernizarea drumului forestier Arva Seacă din comuna Broşteni. Bărbatul a mers în pădurea situată în apropierea şantierului, de unde a adus un trunchi de lemn cu lungime de aproximativ 4 metri, după care i s-a facut rău şi a decedat. Cadavrul a fost transportat la SMLVrancea pentru efectuarea necropsiei. Un alt caz, un bărbat din comuna Dumbrăveni, sat Candeşti, a murit electrocutat. Vasile V., 45 ani, în timp ce efectua lucrări de reparaţie la un hidrofor din curtea locuinţei unei familii din comună, s-a electrocutat şi a murit. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la ambulanţă, dar eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă pe bărbat au eşuat. Şi în acest caz cadavrul a fost transportat la SML pentru necropsie. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Anunturi Adevarul, acum 4278 zile, 16 ore, 9 minute, 59 secunde
<p><a href="http://www.ziare-nationale.ro/ziarul-adevarul-anunturi.html"> Anunturi Adevarul</a> in urmatoarea editie libera a <a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.