Educație

Turul Vrancei: Nicu Tănase a demisionat din conducerea PDL Vrancea

Ziarul de Vrancea
4 iul 2012 2683 vizualizări
După ce primarul de la Ţifeşti, Gabriel Postolache, a demisionat din funcţiile de conducere de la partid, a venit randul şi lui Nicu Tănase, şeful de la PDL Focşani, să renunţe la funcţia de secretar general de la judeţ.

Ca şi Postolache, Nicu Tănase reclamă lipsa de comunicare de la conducerea PDL. Şeful de la municipiu susţine că este nevoie de o analiză după alegerile locale, chiar dacă PDL a obţinut la Vrancea un scor peste media naţională. Deşi s-a anunţat un posibil BPJ, evenimentele de la Bucureşti din această perioadă ar putea amana analizarea rezultatelor de pe 10 iunie. (I. C.)

Atenţie la suplimentele pe care le cumpăraţi!


Inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) verifică în această perioadă dacă pe piaţa vranceană a ajuns un supliment alimentar calciu-magneziu-zinc ce conţine şi o substanţă interzisă, respectiv un conservant. Verificările au început după ce Ministerul Sănătăţii a emis o alertă rapidă prin care sesizează faptul că acest supliment, distribuit de o firmă din Bucureşti, conţine şi aditivul alimentar E487. DSP a solicitat o listă de distribuţie a acestui supliment, urmand ca inspectorii sanitari să meargă în farmacii, drogherii, magazine de tip plafar şi supermarketuri. Suplimentele alimentare vor fi retrase de pe piaţă. Deja într-o farmacie din Focşani s-a găsit acest produs şi s-a luat măsura de a fi retras. (R.M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
, acum 4284 zile, 5 ore, 49 minute, 14 secunde
Viorele uita-te in carnet ca nu stii de cate ori a fost casatorit nu ti se pare ca exagerzi si ce legatura coada vacii cu stampila primarii.Invidia ............bat-o vina!!??
Ulise Grosu, acum 4284 zile, 16 ore, 35 minute, 29 secunde
Eu nu am facut un secret din faptul ca i-am spus d-lui deputat Razvan Mustea ca este NENEGOCIABILA excluderea din PDL, a celui despre care se barfeste ca ar fi dispus internarea mea fortata la citeste integral
viorel, acum 4284 zile, 16 ore, 56 minute, 15 secunde
tanase mai bine ar rezolva cu familia, a fost casatorit de trei ori de doua ori legitim cu una in concubinaj iar acum are o noua achizitie din campanie o fatuca,,,bafta omule.
Pt Golan, acum 4284 zile, 19 ore, 17 minute, 5 secunde
Mai Golanule cand ai zis ca se ingrosa gluma?! N-am auzit ! Cred ca nu ti-am dat atentie ca stiam ca esti un politruc nenorocit cu creierul spalat.
danb, acum 4284 zile, 21 ore, 18 minute, 20 secunde
Domnul Tanase este un bun organizator dar de unde nu este nu ai ce sa obtii mai mult. Nu este un geniu electoral dar in chestiuni de bucatarie electorala este destul de priceput. Este o miscare citeste integral
UN GOLAN, acum 4284 zile, 11 minute, 45 secunde
fratilor vam spus eu ca se ingroasa gluma gata buba sa spart mai ramine sa cada si cele doua lepre tralalaaaaaaaaaa si bustangullllllllllllsi gata se reface partidul la loc .tralalaaaaaa sta si linge citeste integral
XXL, acum 4285 zile, 1 minut, 52 secunde
Daca domnul Tanase dupa ani de politica nu stie ca un secretar general are atributiuni majore intr-un partid si eventualul esec se datoreaza inclusiv acestuia, atunci foarte bine ca si-a dat demisia, citeste integral
andrei, acum 4285 zile, 3 ore, 58 minute, 24 secunde
Dl tanase era secretar general la PDL? Va asigur ca oamenii din teritoriu habar nu aveau. Probabil asta era lipsa de comunicare, pedelistii nu au fost informati cu privire la acest aspect. Daca ar fi citeste integral
andrei, acum 4285 zile, 4 ore, 5 minute, 37 secunde
Mi se pare corect, avand in vedere rezultatul politic foarte prost obtinut de PDL la Focsani, mai slab cu cateva procente decat scorul candidatului la Primarie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.