Educație

Ultima strigare pentru experţi în management educaţional

Ziarul de Vrancea
28 iun 2012 1712 vizualizări
Zeci de cadre didactice s-au retras din concursul de expert în management educaţional

Mai mult de 30 de cadre didactice care s-au înscris în etapa a II-a a concursului naţional de experţi în management educaţional au renunţat. Ei ar fi trebuit să-şi depună portofoliile pană pe 27 iunie, potrivit calendarului, la IŞJ, însă numai 86 din cei 119 care s-au înscris iniţial au făcut-o. Portofoliile vor ajunge astăzi la Ministerul Educaţiei, urmand ca evaluarea lor să se facă în perioada 2-11 iulie. Pe 12 iulie vor fi validate rezultatele selecţiei de către consiliul de administraţie al IŞJ şi vor fi afişate rezultatele evaluării. Depunerea contestaţiilor se va face în perioada 13-19 iulie, rezolvarea acestora este programată pentru perioada 20-23 iulie, iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 24 iulie. Statutul de expert în management educaţional conferă posibilitatea de a participa la concursurile pentru ocuparea posturilor de director, director adjunct sau inspector. În prima serie a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional 2012 au fost promovate 172 de cadre didactice vrâncene, cele mai multe dintre acestea, potrivit reprezentanţilor IŞJ, fiind din Focşani. Printre cei care aspiră la statutul de expert în management educaţional este şi inspectorul şcolar Bănel Bărbieru, care a mai avut o încercare şi în prima etapă a concursului. Dosarul i-a fost respins atunci din cauza punctajului mic obţinut. Acesta a fost şi candidatul PDL la Primăria Tătăranu. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.