Educație

Raluca Ciolcă şi Flavius Bratu, cei mai buni unirişti pe 2012

Sorin Tudose
22 iun 2012 2910 vizualizări
Colegiul Naţional “Unirea” şi-a desemnat zilele trecute cei mai buni elevi ai anului şcolar 2011-2012.

Aceştia sunt Raluca Ciolcă, elevă în clasa a XI-a F, filologie, respectiv Flavius Bratu, elev în clasa a XI-a E, ştiinţele naturii. Titlul simbolic este acordat an de an de conducerea unităţii de învăţămant în funcţie de performanţele elevilor. Cornel Noană, directorul de la Unirea, declară mandru că Raluca şi Flavius reprezintă cu cinste spiritul unirist. “Raluca a luat premiul pentru performanţele pe care le-a obţinut de-a lungul anilor. În clasa a IX-a a luat două premii la olimpiadele naţionale, următorul an s-a calificat la alte patru olimpiade pentru ca, în acest an, să aducă iar premii de la olimpiade. Este membră a clubului de debate, este la dansuri irlandeze, are o mulţime de certificate de competenţe. La finele fiecărui an de liceu a obţinut media generală 10. Despre Flavius deja se ştie. Printre multe alte performanţe obţinute în ultimii ani, anul acesta a reuşit să fie reprezentantul Romaniei la faza internaţională a Olimpiadei de Neuroştiinţe din Africa de Sud. Amandoi reprezintă spiritul unirist”, ne-a spus Cornel Noană. Acesta a mai adăugat că premiile nu se “cantăresc” în sensul că nu există neapărat o serie de criterii după care se acordă titlul de “Elevul/ eleva anului”, acestea putand varia în funcţie de ce performanţe mai reuşesc elevii. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lars petterson, acum 4322 zile, 11 ore, 1 minut, 29 secunde
stirea asta trebuia pusa in partea de sus a paginii sa vada lumea ca mai avem si noi valori in devenire ,nu numai manelisti,spagari,hoti,curve,politicieni,cocalari etc!bravo copii,mergeti mai departe citeste integral
CARMINA, acum 4323 zile, 20 ore, 29 minute, 45 secunde
Bravo IONUT..., Felicitari si sa te intorci cu premiu din Africa de Sud...! :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.