Educație

Info-Educaţie: Ziua şi demiterea în învăţămantul vrancean

Ziarul de Vrancea
20 iun 2012 2505 vizualizări
Directorul Şcolii Păuneşti a demisionat ieri după o discuţie cu şefa Inspectoratului Şcolar, Vasilica Zaharia.

Lui Iordache Bostan i s-a sugerat că o demisie ar fi cea mai potrivită pentru a scăpa şcoala cat de cat onorabil de scandalul sexual în care a fost implicată. Directorul Şcolii Păuneşti a fost acuzat de o elevă de hărţuire sexuală, acuzaţie extrem de gravă la adresa unui cadru didactic. Fata şi-a retras ulterior plangerea, în faţa reprezentanţilor IŞJ dezminţind zvonurile care au circulat. Şefa IŞJ, Vasilica Zaharia, spune că a avut o discuţie cu directorul de la Păuneşti în cadrul căreia i-a sugerat că cel mai bine pentru şcoală ar fi să demisioneze dacă nu vrea să fie demis. “Am avut o discuţie cu directorul căruia i-am explicat că şi cel mai mic zvon umbreşte unitatea, dumnealui a spus că vrea să-şi depună demisia şi a demisionat”, a declarat şefa IŞJ, Vasilica Zaharia. Iordache Bostan va mai rămane la şefia Şcolii Păuneşti pană la finalizarea examenul de evaluare naţională.  (M. V.)

ONG-urile din judeţ se prezintă focşănenilor

Asociaţia Rom pentru Rom Panciu organizează vinerea aceasta targul ONG-urilor. Acesta se va desfăşura în parcul Teatrului Municipal Focşani între orele 16.00 – 20.00. Targul îşi propune să strangă laolaltă cat mai multe organizaţii nonguvernamentale existente în Vrancea, astfel încat reprezentanţii acestora să îşi poată prezenta activităţile tuturor celor interesaţi. Targul a fost amanat de mai multe ori din cauza vremii nefavorabile. (S. T.)

Instruire pentru examenul de evaluare naţională

Directorii şcolilor generale din judeţ, în care se desfăşoară evaluarea naţională, sunt aşteptaţi astăzi la instruire la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Se vor discuta strict probleme tehnice, potrivit reprezentanţilor IŞJ. Va fi luată în discuţie şi montarea camerelor de luat vederi în fiecare sală de examen, activitate ce se va finaliza pană vineri. Instruirea de astăzi începe la ora 13.00. Luni, 25 iunie, sunt aşteptaţi în Vrancea la proba de limba şi literatura romană în jur de 3.400 de absolvenţi de gimnaziu. Proba scrisă la matematică este programată pentru miercuri, 27 iunie. Rezultatele vor fi afişate pe 29 iunie, zi în care se pot depune contestaţii în intervalul orar 14.00-18.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 2 iulie. (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ana, acum 4318 zile, 23 ore, 18 minute, 35 secunde
Cosmy de la Paunesti, te rog nu mai comenta ! Nu o cunosti pe fata respectiva, ca sa spui ca este o nerusinata care a ajuns o epava pe bancile din fata Caminului . Da, sta in parc, dar nu inseamna ca citeste integral
cosmy de la paunesti , acum 4325 zile, 3 ore, 42 minute, 30 secunde
Din iinformatiile care le am la dispozitie cred ca a fost blat .......in sat sunt destule fetiscane niste nerusinate care au ajuns niste epave pe bancile din fata caminului .....o parte sunt cuminti citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.