Educație

Info-Educaţie: Un elev a leşinat înaintea probei de calculator la Bac

Ziarul de Vrancea
19 iun 2012 1249 vizualizări
Un elev de la Liceul Pedagogic a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău ieri chiar înaintea probei de evaluare a competenţelor digitale. „Elevului i s-a făcut rău şi, din cate am fost informaţi, nu mai sunt probleme”, a precizat şefa IŞJ, Vasilica Zaharia. El va putea să susţină proba pană vineri

Tot din motive medicale, un alt elev de la Colegiul Tehnic „Gheorgh Balş„ din Adjud a lipsit de la proba de calculator la care a fost programat. Tot ieri, au mai fost două absenţe, dintre cei 649 de candidaţi înscrişi pentru a doua zi, prezentandu-se 645. Proba D, de evaluare a compentenţelor digitale, continuă pană vineri inclusiv. (M.V.)

Ateleriere gratuite de limbă şi cultură arabă

Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene împreună cu Ateneul Popular “Maior Gh. Pastia” organizează în perioada iulie-august, sub genericul “Arta de a trăi împreună”, o serie de ateliere de limbă şi cultură arabă. Proiectul se înscrie în intenţia instituţiilor organizatoare de a oferi adolescenţilor cat şi adulţilor focşăneni care doresc să petreacă o parte din vacanţă în mod activ, prilejul de a se întalni cu alte culturi, prin dezvăluirea unor modalităţi de expresie lingvistică şi culturală. Lectorul Alina Florentina Tudor, licenţiată în filologie arabă la Universitatea Bucureşti – Facultatea de limbi şi literaturi străine, s-a gandit să împărtăşească în mod voluntar pasiunea sa pentru Orient. Atelierele se vor desfăşura bisăptămanal, la Ateneul Popular, începand cu 2 iulie. Toate persoanele cu varsta cuprinsă între 14 şi 60 de ani, şi, de ce nu, chiar şi cele de peste 60, pot participa gratuit la ateliere. Avand în vedere că numărul de locuri este limitat, organizatorii anunţă că înscrierile se fac pană la finele lunii la numărul de telefon 0762.985.334. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.