Educație

Info-Educaţie: Serbare de sfarşit de an şcolar la CJPCTAM

Sorin Tudose
18 iun 2012 2530 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea şi Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale, Artelor şi Meseriilor Vrancea, vă invită azi, la ora 19.00 la Galeriile CJPCTAM pentru a vedea Producţii de Sfarşit de an Şcolar 2011-2012

Programul va fi susţinut de către  elevii claselor de canto popular - profesor Maria Murgoci, elevii clasei de design vestimentar - profesor Georgeta Ciornei, elevii clasei de pictură - profesor Liviu Nedelcu, elevii clasei de orgă - profesor Dumitru Ivan, elevii clasei de pian - profesor Anica Ghinea şi de elevii clasei de chitară profesor - Maricel Ghinea. Grupul Cetina al Şcolii Populare de Artă Focşani va susţine un program de cantece populare. (S. T.)

CJE promovează Focşaniul

Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea a lansat proiectul „Focşani – între cunoaştere şi admiraţie”, ce are ca principal scop promovarea şi aducerea în atenţia cetăţenilor a obiectivelor turistice din oraş pentru a spori imaginea actuală a acestuia. Până în momentul actual, au fost realizate chestionări ale elevilor din diverse licee, acestea fiind disponibile pe pagina Facebook creată pentru proiect. În următoarea perioadă, CJE va continua activităţile cu un concurs de tip „treasure hunting” la care vor participa echipe din liceele din judeţ care şi-au manifestat interesul de a participa, va organiza o dezbatere, precum şi o prezentare a obiectivelor turistice din oraş. (S. T.)

Încă un premiu pentru Colegiul Economic

Elevii Colegiului Economic au participat la Concursul regional de critică literară „Panaitescu – Perpessicius” de la Brăila, înscris în Calendarul concursurilor şcolare aprobat de Ministerului Educaţiei. Simona Caramalău a obţinut un premiu III la secţiunea critică literară, în vreme ce Alexandru Botezatu a luat menţiune la secţiunea recenzie volum de proză (volumul “Veşnicia cu patent” de Vasile Datcu). Elevii au fost îndrumaţi de profesoara Maria Lupu. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.