Educație

Premiul I la dans aerobic pentru micii dansatori din Odobeşti

Ziarul de Vrancea
17 iun 2012 1457 vizualizări
Cursanţii Clubului Copiilor din Odobeşti au caştigat premiul I la a treia ediţie a Concursului Naţional de Dans Aerobic “Dance Art”, desfăşurat sambătă la Tecuci şi dedicat palatelor şi cluburilor copiilor. Competiţia a reunit 40 de formaţii din judeţele Bacău, Brăila, Buzău, Galaţi, Vaslui şi Vrancea.

Scopul acestei acţiuni a fost favorizarea proceselor de creştere şi realizarea unei dezvoltări fizice armonioase, precum şi promovarea interesului pentru dans la nivelul copiilor şi tinerilor. Concursul s-a desfăşurat pe trei categorii de varste, respectiv de la 7-10 ani,11-14 ani şi 15-18 ani, avand ca probă obligatorie dansul aerobic, iar cea de-a doua probă a fost dansul sportiv modern sau fantezie coregrafică. Premiul I la două categorii de varstă a revenit formaţiei “Odoritm” de la Clubul Copiilor Odobeşti, îndrumător Livia Oprea. Tot premiul I  a fost obţinut şi de formaţia “Star Grup”, de la acelaşi Club al Copiilor. Tot în cadrul aceluiaşi concurs formaţia “Fox Star” de la Palatul Copiilor Focşani a obţinut un premiu II. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.