Educație

Info-Educaţie

Sorin Tudose
13 iun 2012 64267 vizualizări
Elevii de la “Nicolae Iorga”, învăţaţi să lucreze în echipă:

Centrul de Documentare şi Informare al Şcolii „Nicolae Iorga” Focşani a găzduit ieri evaluarea proiectului „Ana citeşte”, realizat în parteneriat cu CSEI „Elena Doamna”. Activităţile au vizat îmbunătăţirea competenţelor de lectură, socializarea elevilor cu deficienţe precum şi integrarea lor în colectivele de elevi ai învăţământului de masă. S-au prezentat acţiuni derulate în decursul celor doi ani, printre care “Eminescu prin ochi de copil”, „Cartea primăverii”, „Prietena mea, lectura”, „Carnavalul personajelor din poveşti”. Proiectul a fost coordonat de prof. Ecaterina Găloiu, bibl. Adriana Măciucă şi prof. Liliana Niţu. „Unul dintre caştigurile proiectului a fost faptul că elevii au învăţat ce înseamnă munca în echipă”, transmite prof. Liliana Niţu. (S.T.)

Proiect pentru promovarea Focşaniului:

Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea a început desfăşurarea unui proiect ce are ca scop promovarea Focşaniului, a principalelor puncte de interes, atat pentru persoanele din mediul urban, cat şi pentru cei din rural. Într-o primă activitate au fost realizate interviuri cu elevi prin intermediul Consiliilor Şcolare ale Elevilor, interviuri care deja au fost publicate pe contul de Facebook al proiectului şi anume “Focşaniul - între cunoaştere şi admiraţie”. Profesori şi elevi au stat de vorbă cu membrii proiectului despre ceea ce înseamnă oraşul Focşani şi despre ce este de promovat în el. De asemenea, s-a mai vorbit şi despre ceea ce lipseşte targului, unul dintre răspunsuri fiind “un McDonald’s”. Un elev a spus că ar fi nevoie de un cinematograf în aer liber pe timp de vară. (S.T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Craiu Catalin, acum 4327 zile, 3 minute, 54 secunde
PROFESOARELE DE LIMBA ROMANA de la “EDMOND NICOLAU”, învăţaţe să lucreze în echipă:adica sa ia spaga in echipa si alimente si cadouri...in zilele urmatoare numele profesoarelor...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.