Educație

Se strigă catalogul cuziştilor promoţiei 2002

Iulia Crețu
12 iun 2012 4625 vizualizări
Tu vei fi în clasă?

Pentru cei care duc dorul anilor de liceu. Pentru cei care au nostalgii cu bătăile cu apă pe culoarul Colegiului, în reproşurile zgomotoase ale fostului director. Pentru cei cărora nu le-a plăcut la istorie, dar au învăţat de gura profului. Pentru cei care le ţin minte pe domnişoarele profesoare. Şi mai ales pentru cei care se întreabă ce a mai făcut colegul sau colega lor de bancă în aceşti 10 ani care au trecut. Întalnirea promoţiei de cuzişti care au absolvit liceul în 2002, va avea loc sambăta aceasta, începand cu ora 10.00. Reuniunea de clasă se va face în cancelaria Colegiului “Al. I. Cuza”. Evident, se va citi catalogul şi celor care vom veni cu siguranţă ni se va face dor de cei care lipsesc. Aşa că ar fi bine să veniţi. Şi pentru că în 10 ani se adună multe lucruri în viaţa fiecăruia, discuţiile, muzica, dansul şi cinstea se vor face la Restaurantul “Intim”, începand cu ora 19.30. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
viorel iancu, acum 4328 zile, 5 ore, 11 secunde
Frumosilor, V-am vazut astazi, la terminare! Sa fiti sanatosi si invingatori! Avem nevoie de voi, nu pentru a va privi, ci pentru a ne mandri! Ne-am vazut acum 10 zile, dupa 50 de ani! Sa ne auzim cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.