Educație

Demisii în învăţămant

Ziarul de Vrancea
12 iun 2012 4324 vizualizări
Directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională intră în concediu de maternitate

Trei directori de şcoli au demisionat în ultimele zile din funcţii. Steluţa Badea, directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vrancea, a anunţat conducerea IŞJ că renunţă la funcţie întrucat în curand va deveni mămică. Steluţa Badea fusese numită director la finele lui decembrie 2011, iar nominalizarea sa de către şeful Inspectoratului Şcolar de atunci, liberalul Iordache Bostan, a fost contestată în instanţă de Consiliul Judeţean, instituţie care finanţează Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Două alte demisii au ajuns luni pe masa şefului IŞJ. Este vorba despre directoarea Şcolii Slobozia Ciorăşti, Gicuţa Avram, care a invocat motive medicale, şi de directorul Şcolii Nereju, Ion Chichiur. „Cu dl Ion Chichiur nu am vorbit, dar s-a justificat în cerere ca solicitand demisia din motive personale”, a declarat şefa IŞJ, Vasilica Zaharia. În toate cele trei cazuri vor fi numiţi directori cu delegaţie pană la 31 august 2012. De curand alţi doi directori au demisionat. Adrian Grosulescu, directorul Şcolii Şerbăneşti, care a candidat din partea APV la Primăria Corbiţa, se va întoarce acum la catedră întrucat ocupa, anterior demisiei, postul cu delegaţie. Directorul Liceului de Artă, Răzvan Săcrieru, a preferat să intre în concediu de creştere a copilului în locul soţiei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
regret, acum 4305 zile, 19 ore, 12 minute, 10 secunde
Pacat, d-na Avram, acum se va alege praful de scoala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.