Educație

Patru microbuze transport şcolar au sosit la IŞJ

Ziarul de Vrancea
5 iun 2012 1566 vizualizări
Primele patru microbuze din lotul de zece solicitate de IŞJ au sosit ieri în judeţ. Maşinile au cate 16 locuri

Cele patru microbuze vor ajunge la Şcoala 2 Mărăşeşti, unde elevii din Călimăneşti trebuie să parcurgă 20 km pană la cursuri, la Şcoala Poeniţa, comuna Dumitreşti, unde elevii parcurg 5 km pană la unitatea de învăţămant, la Şcoala Chiricari-Nereju, unde elevii vin de la 3 km distanţă, şi la Şcoala Podul Nărujei, comuna Năruja, unde elevii parcurg 3,5 km pană la ore. Aici există deja microbuze, potrivit inspectorului general adjunct al IŞJ, Stan Rogoz, însă este nevoie de suplimentarea mijloacelor de transport. IŞJ a înaintat Ministerului Educaţiei o solicitare de 10 astfel de microbuze pentru transportul şcolar, restul urmand să sosească în judeţ pană pe 9 iunie. Celelalte şase microbuze ar urma să ajungă la şcolile Şerbăneşti, Dealul Lung, Slimnic, Bogheşti, Vizantea Răzăşească şi Vulturu. (M. V.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
SUSU, acum 4335 zile, 18 ore, 24 minute, 14 secunde
Se zice ca microbuzele mai intarzie ca trebuie sa se usuce vopseaua noua, ca erau portocalii si acu le facura fosii pe dinafara si galbene pe dinauntru si la spate, ca doar liberalii acolo îi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.