Educație

Listă de aşteptare pentru biletele de odihnă subvenţionate de stat

Ziarul de Vrancea
4 iun 2012 1504 vizualizări
300 de cadre vor vacanţă subvenţionată cu 50% pe litoral

Sindicaliştii din învăţământul vrâncean speră într-o minune şi cred că biletele de odihnă subvenţionate de stat sosesc şi în acest an. Deşi Ministerul Muncii nu a alocat sumele necesare subvenţionării biletelor de odihnă pentru bugetari, sindicaliştii din învăţământ au trecut la întocmit liste de aşteptare. ”Am început să strângem cereri de la colegii doritori şi i-am rugat să scrie şi perioada solicitată, dar şi statiunea în care doresc să meargă”, a precizat liderul SLI Vrancea, Emil Tudor. Potrivit acestuia, aproape 300 de cereri au fost înregistrate până acum, majoritatea pentru litoral. Staţiunele cele mai căutate sunt Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun şi Venus. Lideriul SLI Vrancea crede că Ministerul Muncii va aloca bani pentru subvenţionarea biletelor de odihnă printr-o rectificare bugetară, dar probabil aceasta se va întâmpla la finele lunii iunie. „Dacă biletele vor veni după 20 iunie tot este timp pentru a mulţumi cadrele didactice pentru că majoritatea doresc să meargă în concediu in iulie şi august”, explică Emil Tudor. În cazul în care biletele vin foarte târziu şi nu acoperă toate solicitările, SLI a încheiat o înţelegere cu Sind Romania. „Este doar o solutie de avarie”, completează Emil Tudor. Anul trecut 686 de cadre didactice vrâncene au beneficiat de bilete de odihna subvenţionate în procent de 50%. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.