Educație

Sportivii au caştigat STEV-ul şi 3.000 lei

Sorin Tudose
31 mai 2012 1473 vizualizări
Trupa de tineri actori de la Liceul Sportiv a reuşit să caştige premiul I la cea de-a XXX-a ediţie a Stagiunii Teatrale a Elevilor Vranceni (STEV) şi premiul de 3.000 lei oferit de Club Rotary Varana.

Piesa “O noapte furtunoasă” după I. L. Caragiale s-a dovedit o carte norocoasă pentru tinerii de la Sportiv.  Au fost şi două premii II adjudecate de păncenii de la “Ioan Slavici” şI de elevii de la Pedagogic cu piesa “Sanziana şi Pepelea”, premiaţi cu cate 2.000 lei. Şi la premiul III au fost două trupe caştigătoare: Unirea şi Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, răsplătite cu 1.000 lei. Premiul pentru cel mai bun actor principal a fost caştigat de Beniamin Moisă. “Toate ediţiile sunt bune pentru că de fiecare dată copiii se străduiesc să arate juriului cat şi publicului de ceea ce sunt în stare. Un caştig este şi faptul că aceşti elevi vin an de an la STEV. Personal am remarcat trupa de la liceul din Panciu şi implicit tot ce se întamplă acolo. Anul acesta a fost unul pilot pentru secţiunea monolog şi secţiunea dedicată elevilor de generală. Pentru această ediţie am lucrat cate patru-cinci luni înainte cu elevii de generală şi fiindcă tot am ajuns la 30 de ani de STEV ne-am propus să întinerim festivalul, să facem un «copil», să atragem şi copiii de clasele I-VII”, ne-a spus Olimpia Săpunaru, membră a juriului. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ani, acum 4346 zile, 12 ore, 34 minute
Dna Olimpia Sapunaru, nici nu aveati cum sa nu remarcati trupa de la Panciu, elevii sunt foarte buni si au evoluat mult de la STEV-ul de anul trecut. Asta, pe langa laurii obtinuti in tara, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.