Educație

Info-Edu : Director de şcoală în concediu pentru creşterea copilului

Ziarul de Vrancea
23 mai 2012 2248 vizualizări
Directorul Liceului de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani şi-a luat concediu pentru creşterea copilului. Răzvan Săcrieru a depus la Inspectoratul Şcolar Judeţean o cerere de suspendare a contractului de muncă începând cu data de 17 aprilie 2012

Acesta îşi motivează cererea prin faptul că doreşte să intre în concediu pentru creşterea copilului până la data la 25 martie 2014.  Astfel, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis numirea cu delegaţie începând cu aceeaşi dată, respectiv 17 aprilie 2012, a Dianei Tăicuţu, care ocupa funcţia de director adjunct al unităţii, în funcţia de director plin al Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu”. Mandatul acesteia este valabil până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director. Ca director adjunct, IŞJ a numit-o, tot cu delegaţie, pe Mariana Dondoi. (M. V.)


O lume fără apă văzută prin ochii elevilor


Ieri, la Galeriile de Artă a avut loc vernisajul expoziţiei - concurs „Imaginează-ţi o lume fără apă”, manifestare înscrisă în evenimentul mai larg, Green Week, iniţiat de Direcţia Generală pentru Mediu a Comisiei Europene. Proiectul are ca scop sensibilizarea opiniei publice în ceea ce priveşte protejarea resurselor de apă ale Terrei. Din cele 44 de lucrări expuse de elevi juriul a ales şase pe care le-a premiat inclusiv cu bani. Primul loc al podimului a fost ocupat de David Tăicuţu şi de Mihaela Turbatu, ambii de la Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu” Focşani aceştia primind cate 500 de lei. Locul doi al podimului a fost ocupat de Maria Mitrofan de la Grupul Şcolar „Simion Mehedinţi” respectiv Denisa Alecu de la Liceul de Artă care au primit cate 400 de lei fiecare. Nu în ultimul rand Cristian Conache şi Natalia Nică de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu au caştigat premiul III şi cate 300 de lei fiecare. (S. T.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.