Educație

Scandalul cu drujba de la Panciu aşteaptă concluziile legistului

Gabriel Sava
18 mai 2012 3800 vizualizări
Bărbatul care a folosit drujba a fost audiat de poliţişti joi seara, după care a fost eliberat

Încadrarea legală a conflictului de joi seara de la Panciu se va face după ce medicul legist va formula raportul privind leziunile suferite de victimă. George Ciolan, în varstă de 26 de ani, din localitate, a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” din Focşani joi seara, după ce a fost atacat cu o drujbă de Mugurel Ismirliu, de 34 de ani. Victima a fost internată la secţia de terapie intensivă cu diagnosticul “plagă tăiată mană şi umăr drept şi mană stangă, prin agresiune” iar procurorii pănceni au înregistrat cauza urmand ca încadrarea legală să se facă după ce medicul legist va completa raportul medico-legal. Conflictul a pornit joi seara într-un bar din Panciu, după ce, conform martorilor, Ismirliu a fost provocat de Ciolan încă din cursul zilei de miercuri. Totul s-a petrecut în jurul orelor 18.45, cand Ismirliu a ieşit din bar, a luat drujba şi l-a atacat pe Ciolan. Acesta a apucat să se apere cu mana stangă, la care tînărul a suferit o primă plagă. Cei doi s-au deplasat apoi la secţia de poliţie, unde agresorul a fost audiat circa două ore, după care a fost eliberat. “Persoana agresată a fost internată la Spitalul de Urgenţă «Sf. Pantelimon» Focşani, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
aquilani mauro, acum 4349 zile, 17 ore, 21 minute, 17 secunde
sant de italia sant orgolios ca sant italian,si veau sa spun ca acest baiat il cunosc de molto tempo, dar niciodata nu lam vazut ca un agresor nici ca un consumator de alcool .ceea ce sa petrecut in citeste integral
Oana, acum 4358 zile, 16 ore, 38 minute, 5 secunde
Daca era invers, acela era arestat imediat,.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.