Educație

Firmele virtuale ale elevilor s-au întrecut la Bussines Paln

Sorin Tudose
7 mai 2012 1133 vizualizări
Ieri s-a desfăşurat la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” Focşani cea de-a patra ediţie a Competiţiei Business Plan în firma de exerciţiu, faza regională. Aşa cum se ştie, concursulul are ca scop dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale elevilor, facilitând corelarea pregătirii teoretice cu cea practică şi dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Mai exact, firmele virtuale de le Economic, două la număr, vor trebui să se întreacă cu alte firme similare din Buzău, Galaţi, Brăila şi Tulcea. Faza regională de anul acesta s-a susţinut la Economic, unitatea de învăţămînt fiind un centru de resurse pentru firmele de exerciţiu din unităţile IPT, alături de alte 15 colegii economice din ţară. Colegiul „M. Kogălniceanu” a fost selecţionat ca centru de resurse umane în cadrul proiectului „Formarea cadrelor didactice din învăţământul profesional şi tehnic – profil Servicii pentru extinderea metodei moderne de învăţare firmă de exerciţiu”, finanţat din fonduri UE şi implementat prin Ministerul Educaţiei. Rezultatele finale ale competiţiei vor fi comunicate zilele acestea. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ana, acum 4364 zile, 1 ora, 53 minute, 47 secunde
Vezi cel care ai scris titlul ca ai scris Paln in loc de Plan. Ce prosti.......! Mai radeti cateodata de altii fara sa va vedeti gunoaiele.Rusine
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.