Educație

Biblioteca Judeţeană Vrancea, cea mai bună filială ANPBR din ţară

Sorin Tudose
4 mai 2012 1542 vizualizări
În perioada 26-28 aprilie a avut loc la Tîrgu-Mureş Conferinţa ANBPR BiblioPublica, cu tema „Impactul transformator al bibliotecii publice în comunitate” fiind organizată şi o gală a premiilor. Biblioteca Judeţeană Vrancea „Duiliu Zamfirescu” s-a înscris cu trei lucrări de specialitate, la secţiunea dedicată activităţii profesionale şi cea didicată activităţii de Asociaţie

Biblioteca noastră a obţinut titlul de „Filiala Anului” pentru cea mai activă filială a Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din Romania în anul 2011. „Este onorant pentru noi să primim această recunoaştere, la nivel naţional, a activităţii profesionale, cu atît mai mult cu cît este pentru a doua oară cînd Filiala ANBPR a bibliotecii noastre primeşte acest titlu. La acest rezultat s-a ajuns prin frecvenţa şi tematica întîlnirilor metodice şi implicarea tuturor bibliotecarilor din judeţ în activităţile profesionale”, transmite Teodora Fîntînaru, directorul Bibliotecii Judeţene. Această ediţie a conferinţei a adus în discuţie rolul şi funcţiile bibliotecii în evoluţia şi dezvoltarea durabilă a comunităţii. Prin subiectele abordate, participanţii au încercat să răspundă cum contribuie bibliotecile la satisfacerea nevoilor de informare ale comunităţii, în continuă diversificare. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.